Monday, October 3, 2016

[MACAM MANA VIVIX MEMBANTU OVUM WANITA SIHAT & BERTENAGA?]

Setiap hari, sel kita di serang oleh radikal bebas yang boleh mengganggu struktur DNA sel. Kajian membuktikan ramuan yang terdapat dalam Vivix boleh melindungi dan membaiki DNA sel.

Sel yang sihat mempunyai PENJANA TENAGA yang mencukupi. Sama juga didalam sel ovum dan sperma. Namun, apabila kita semakin tua, PENJANA TENAGA ini semakin kurang. Dalam kajian makmal, ramuan utama dalam Vivix menunjukkan kemampuan untuk meningkatkan penghasilan tenaga pada peringkat sel.

Vivix membantu rahim lebih sihat.

Bagi yang ingin mengandung, Vivix membantu memberi tenaga pada sel dan membolehkan ia split dengan lebih baik. Jadi, peluang hamil lebih tinggi.

4 RAMUAN UTAMA VIVIX:-

1. Polygonum Cuspidatum - fungsinya adalah memperbaiki sel mati dan meningkatkan penghasilan sel hidup. Tumbuhan ini mempunyai banyak faedah kesihatan dan sering terdapat dalam produk antipenuaan. Ini kerana kandungan resveratrol membantu memperlahankan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah dan mengurangkan lebihan lemak yang tidak diperlukan tubuh.

2. Anggur Muscadine - anggur ni adalah anggur yang mempunyai kuasa antioksidan tertinggi di kalangan anggur-anggur di dunia. Kuasa antioksidannya 40 kali ganda dari anggur biasa. (kalau beli kat US, harga 1 gugus anggur Muscadine ni adalah $70USD tau). Kulit anggur ni terkandung Polifenol yang sangat tinggi. Polifenol ni lah agen pemangkin kepada Resvestrol untuk menjadi 10 kali ganda lebih hebat dari Resvestrol biasa.

3. Elderberi Eropahd - Ia adalah tumbuhan lasak tanah lembap di sepanjang tepi jalan dan sungai hanya di Eropah dan Amerika Utara. Elderberi sudah digunakan sekian lama dalam perubatan tradisional bagi mengubati asma, sembelit, artritis dan selesema. Tumbuhan ini adalah antioksidan yang kuat dan melindungi sel daripada kerosakan disebabkan toksin alam sekitar, diet tidak seimbang serta tekanan.

4. Lobak ungu - Sumber vitamin A terbaik, mengandungi fitokimia yang mengandungi antioksidan, antibakteria, antiradang penyakit serta mengurangkan risiko penyakit jantung.

** Beli 2 botol Vivix sekarang dan dapatkan:
1. Keahlian percuma (bernilai RM69)
2. Sebotol Sustained Release Vita-C (bernilai RM92.50)
Promosi sehingga 15 October sahaja.**♡iK♡
018.2608740

#TsunamiShaklee
#Hunt2Shaklee
#ShiningStars