Friday, June 27, 2014

LECITHIN - Untuk penurunan berat badan

Tahukah anda, LECITHIN SHAKLEE adalah berasaskan soya.. bukan daripada haiwan.. sebiji kapsul Lecithin Shaklee adalah seberat 530mg.. dan bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan, kita memerlukan 4000mg sehari untuk ia berfungsi membakar/mengemulsikan lemak-lemak di dalam badan kita..


RM52.50
(180 Caps)

Lecitin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan ‘melekat pada lemak’….dalam kata ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu ‘terapung’ dalam darah… dan seterusnya mencegah lemak dari melekat pada dinding membran..

Kenapa kita perlukan Lecithin ni untuk menurunkan berat badan ye?

Lecithin tak boleh dihasilkan oleh badan manusia; tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan kita. Lecithin boleh diperolehi melalui kuning telur, jagung serta biji kacang soya…(dan tahukah anda?? Soybean Lecithin is the richest cholesterol-free source of lecithin! Woww!)…dan yang menariknya.. Lecithin Shaklee memang berasaskan kacang soya!!




Kandungan Lecithin :-

@ Asid Linoleik (essential fatty acid) – amat diperlukan oleh badan. Tapi badan kita tidak boleh menghasilkannya, jadi ia perlu diambil melalui diet harian .

@ Kolin – satu komponen neurotransmitter.

@ Asetikolina – bekal biokimia untuk penghantaran mesej di dalam otak & sistem saraf.

@ Inositol – sebagai komponen utama membran / selaput sel dalam tisu di seluruh badan.

APA KEGUNAAN LECITHIN??

KEGUNAAN PALING UTAMA
~ Untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids).
~ Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.
~ Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).
~ Membantu kawal paras triglycerides.
~ Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah.
~ Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.



PENTING UNTUK FUNGSI OTAK
Acethylcholine penting untuk fungsi otak - berfikir, ingatan, konsentrasi, menentukan kita berdiri, berlari, makan, bercakap, tidur, penghadaman dsb. Acethylcholine merupakan sejenis neurotransmitter yang terlibat dalam penerimaan, penyimpanan dan penghantaran maklumat yang betul ke otak. Jika bekalannya cukup, maka fungsi-fungsi ini dapat dilakukan. Jika tidak fungsi itu akan tergugat. Acethylcholine dihasikan dari cholin. Cholin mudah diperolehi dari lecithin. Lecithin meningkatkan bekalan cholin dan acethylcholine – kerana 30% otak adalah terdiri daripada lecithin, manakala 70% lemak di hati (liver) adalah lecitin.
UNTUK KAUM TUA
Lecithin amat diperlukan bagi mereka yang uzur oleh sebab angin, stroke (angin ahmar) dan sakit-sakit yang biasa dialami oleh kaum tua.
Mengurangkan berlakunya masalah pembuluhan tersendat yang menjadi punca darah tinggi, sengal sendi, sejuk kaki dsb.
UNTUK PENGHADAMAN
Lecithin diperlukan untuk menghasilkan bahan kimia yang dipanggil bile daripada kolesterol. Bile amat penting untuk proses penghadaman
UNTUK SEL
Lecithin penting untuk mengangkut, menghantar bahan-bahan lemak dari makanan ke sel-sel. Choline & lecithin menguatkan selaput sel-sel neuron dan semua sel-sel tubuh badan kita
UNTUK KESIHATAN KARDIOVASCULAR (SISTEM JANTUNG)
Fungsi utama lecithin adalah sebagai “Fat Emulsifier “ ia amat penting untuk perlindungan sistem jantung.






Anda boleh membuat belian terus dengan klik di sini:

Order Lecithin

Beli sendiri, bayar sendiri.. Mudah dan jimat masa..

Segalanya dihujung jari anda.



*******************************************************************************************************************
ID: 911023

Untuk pembelian/maklumat lanjut sila:
email: irenekass.fifi@gmail.com
pm/sms/w.app/telegram: 0126509036



OMEGA GUARD SHAKLEE - Minyak ikan terbaik

Kelebihan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee
1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)


2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.

3. Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan.

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.

5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.

6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini

7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.


Kenapa Omega Guard Shaklee minyak ikan terbaik??






Antara Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee:


1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil-membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout


Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak seperti:-

- Mencegah insomnia

- Mengurangkan tekanan emosi
- Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan
- Membantu memperbaiki masalah autism
- Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
- Mengurangkan masalah schizophrenia
- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak






PERHATIAN!! PERHATIAN!! PERHATIAN!!

Anda boleh membuat belian terus dengan klik di sini:


Beli sendiri, bayar sendiri. Mudah dan jimat masa.

Segalanya dihujung jari anda.



**********************************************************************************************************************************
ID: 911023

Untuk pembelian/maklumat lanjut sila:
email: irenekass.fifi@gmail.com
pm/sms/w.app/telegram: 0126509036

Thursday, June 26, 2014

PERFORMANCE DRINK - Minuman Tenaga Bebas Karbonat & Kurang Gula

Anda adalah peminum tegar minuman isotonik?? Performance Drink Shaklee adalah satu-satunya minuman isotonik yang bebas karbonat malah kurang gula.



PERFORMANCE DRINK - Minuman Hidrasi Tulen


Penghilang Dahaga

Penyahhidratan merupakan penyebab biasa bagi kelesuan dan tahap pencapaian yang kurang memberangsangkan bagi para atlet. Shaklee Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air.  Tambahan pula, Performance mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain.


Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dengan campuran unik karbohidrat dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

RM82.50
(539g)



Terbukti secara klinikal

Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat:

~ Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi


~ Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk 
kalsium dan magnesium (bukan untuk jenama unggul)



~ Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan 
keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.



Nutrisi untuk para atlet sukan Shaklee memberikan apa yang tubuh anda perlukan; sebelum, semasa dan selepas latihan, dengan formula yang terbukti secara klinikal  dapat membantu anda bertahan lebih baik, berlatih lebih lama dan kembali bertenaga dengan lebih cepat.





Apa bagusnya Performance Drink ni?

1. Kerana ia membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan

2. Kerana ia baik untuk sistem neuromotor (tindak balas saraf & otot)

3. Bebas gas atau tidak berkarbonat.


4. Kurang  kandungan gula (less sugar).

5. Performance Drink mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus anda akan mengatasi masalah dahaga – KURANG HAUS!

6. Bersifat isotonik iaitu minumam ini mempunyai jumlah kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita. Kesannya ia akan mudah diserap dan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah dan impaknya- tubuh anda LEBIH CERGAS dan KURANG PENAT! 




Apakah manfaat utama Performance Drink ini?

* Meningkatkan daya ketahan  badan
* Membekalkan tenaga & daya ketahan fizikal
* Mencegah penyahidratan
* Mengekalkan paras gula



Siapa yang sesuai untuk mengambil Performance Drink ini?
  • Atlet / Peminum tegar air isotonik
  • Mereka yang berpuasa
  • Mereka yang sebelum & selepas pembedahan
  • Mereka yang suka tidur lewat
  • Mereka yang cepat keletihan
  • Mereka yang cirit- birit
  • Mereka yang tiada selera makan
  • Mereka yang mengalami paras gula rendah
  • Mereka yang menyusukan anak
  • Mereka yang menghidap gout


Anda boleh membuat belian terus di sini:-

Order Performance

Mudah dan jimat masa kan.. Beli sendiri, bayar sendiri..

Segalanya dihujung jari anda.


**********************************************************************************************************************************
ID: 911023

Untuk pembelian/maklumat lanjut sila:
email: irenekass.fifi@gmail.com
pm/sms/w.app/telegram: 0126509036


Vitamin E Shaklee Mengandungi Ekstrak Biji Anggur


Sapa yang pernah tengok botol Vitamin E Shaklee yang lama? Yang baru? Perasan tak apa perbezaan antara kedua2 botol tu?


Ye betul. Botol yang baru ada ditulis "Grape Seed Extract". Bermakna formula baru Vitamin E dilengkapi dengan ekstrak biji anggur. Sebab itu jugaklah warna Vitamin E tu lebih gelap dari yang asal.

So kenapa Shaklee pilih untuk tambah ekstrak biji anggur dalam formula yang Vitamin E yang diperbaiki ni ye?

Ekstrak biji anggur mengandungi kandungan polifenol yang tinggi. Polifenol yang terdapat di dalam biji anggur adalah PROCYANADIN. Procyanadin merupakan sejenis antioksidan yang sangat bagus.

Daripada beberapa kajian saintifik, didapati kandungan antioksidan dalam biji anggurmelebihi 50 kali Vitamin E dan 20 kali Vitamin C.
Procyanadin ni jugak membantu dalam mengikat kolagen pada sel. Ikatan ni bertindak menegangkan kulit dan meningkatkan elastisiti kulit. Secara tak langsung menjadi salah satu agenanti-penuaan. So no wonderlah sesiapa yang mengamalkan Vitamin E secara konsisten awet muda belaka.

Selain itu, sifat semulajadi Procyanadin yang bertindak sebagai pelindung sinar matahari membantu melindung kulit muka atau badan yang terdedah daripada risiko UV

Pengambilan Vitamin E bersama2 Vitamin C berupaya melindungi kulit daripada sunburn. Kalau jenis yang muka cepat gelap tu memang sangat disarankan amalkan kedua2 vitamin ni.



Nak order sendiri?? Klik di sini:

Order Vita-E

Mudah dan jimat masa kan..

Segalanya di hujung jari anda.




*********************************************************************************
ID: 911023

Untuk pembelian/maklumat lanjut sila:
email: irenekass.fifi@gmail.com
pm/sms/w.app/telegram: 0126509036


Wednesday, June 25, 2014

GLA COMPLEX - Teman Baik Wanita

ANDA MENGALAMI MASALAH BERIKUT???







GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. 








Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan

~ semasa datang haid;
~ sakit kepala;
~ mengatur kitaran haid; dan
~ melegakan tanda-tanda putusnya haid.







GLA COMPLEX SHAKLEE boleh diambil oleh lelaki dan wanitaIa sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis. Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi Vitamin E yang asli.

GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik. Mari lihat testimoni dibawah:













Perbezaan Evening Primrose Oil (EPO) dengan Borage Oil?

# Borage oil mengandungi GLA yang lebih tinggi dari EPO iaitu sebanyak 25% berbanding 10% GLA dalam EPO.

# Kelikatan GLA yang lebih tinggi terbukti lebih baik untuk membantu dalam beberapa masalah kesihatan seperti PMS, arthritis, malah ekzema.

# GLA Complex Shaklee mengandungi Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6. Daun borage juga dikatakan galactogogue yang bagus (dalam GLA Complex Shaklee bukan daun, tapi biji bunga borage).

# Borage oil juga digunakan pada akhir kehamilan untuk mematangkan serviks.

Harga: RM91.25
(60 capsules)


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.  Tidak digalakkan bagi perempuan mengandung.



Anda boleh membuat belian terus di sini:-


Order GLA


Mudah dan jimat masa. Segalanya dihujung jari anda..



=================================================================================




ID: 911023

Untuk pembelian/maklumat lanjut sila:
email: irenekass.fifi@gmail.com
pm/sms/w.app/telegram: 0126509036

Tuesday, June 24, 2014

Kenapa saya jadi ahli Shaklee

Kenapa ye saya jadi ahli Shaklee??

Saya memang dah tahu tentang kehebatan produk Shaklee ni dah lama. Tapi dulu tak amik port pun nak jadi members. Muda lagi la katakan. Lagipun dulu susah.. Pendedahan pun kurang.. Tak macam sekarang. Semuanya dihujung jari.

Last year tetiba teringat pasal produk Shaklee ni.. Teringat akan bagusnya produk ni. Saya pun duk google tentang produk Shaklee ni rupanya sekarang dah jadi fenomena.

Saya ni memang suka join membership untuk apa2 pun coz saya nak dapatkan keistimewaan ahli. Yang paling penting HARGA AHLI la..

Teringat masa tu duk tanya Pn Azimah Khamis (kini upline saya). Dia lah yang rajin melayan menjawab segala soalan2 saya tentang produk Shaklee ni. Mengenangkan saya memang tau kehebatan produk2 Shaklee ni, saya pun join ahli sebab setelah diterangkan oleh Pn Azimah, ahli akan mendapat sehingga 25% discount dari harga retail. WOW!! Memang berbaloi..

Mula2 join ahli memang untuk diri sendiri je.. Beli produk untuk makan sendiri dan untuk family.. Tapi bila dah dapat bonus pertama di tengah2 bulan, (walaupun tak sampai RM30 pun masa tu.. sapa nak bagi kan..), saya mula teruja. Apa lagi, duk promote lah pada family members dan kawan2 terdekat. Lebih teruja lagi bila apa yang kita promote tu membantu orang lain juga. Diorang pun dapat rasa keberkesanan setiap produk Shaklee. Setiap bulan makin bertambah angka2 bonus tu.. Lagi semangat nak promote produk Shaklee ni terutama apa yang saya consume. Sebab bila sendiri dah experience, saya jadi lebih yakin untuk meyakinkan orang. At the same time, upline and leaders dalam group saya tak henti2 memberi semangat dan cas2 positif untuk saya terus berusaha.

Seronok bila dapat duit poket tanpa memerlukan kita mengeluarkan modal wang (kecuali keahlian) dan mencari orang. Pucuk pangkalnya, TIADA PAKSAAN. Kalau usaha lebih, lebih la hasilnya.. Kalau kurang berusaha, kurang la apa yang kita dapat.


APA LAGI KEISTIMEWAAN JADI AHLI SHAKLEE??

Selain dapat beli produk dengan harga ahli, setiap ahli berpeluang mendapat 3C - 3 bonus utama Shaklee.

1. Cash bonus - bonus bulanan yang akan masuk terus kedalam akaun kita.

2. Car bonus - Shaklee akan beri wang tunai untuk kita beli kereta idaman.

3. Convention bonus - Shaklee akan taja 100% umrah/percutian 5 stars anda.


MACAM MANA NAK JADI AHLI SHAKLEE??

Mudah je.. Ada 2 cara.

CARA 1
Bayar Yuran

Dengan membayar yuran keahlian (untuk seumur hidup) sebanyak RM75(wm)/RM85(em). Yuran keahlian tu termasuk postage charges untuk HQ Shaklee menghantar starter kit direct ke rumah anda. Dengan mendaftar sebagai ahli, anda automatically bergelar pengedar sah Shaklee disamping boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. Kepada yang tak minat menjual tu, boleh la purchase untuk diri sendiri je. Tetap jimat dan berbaloi-baloi..

CARA 2
Percuma

Untuk menjadi ahli secara percuma pula, anda perlu membuat pembelian produk Shaklee minimum RM680 atau bersamaan dengan 200uv (points). Secara automatik anda menjadi ahli seumur hidup. Jimat RM75/RM85. Dapat pula duit bonus pada 15hb pada bulan berikutnya. Untung kan..


Mudah kan.. Berbaloi2 pulak tu.. Yang lebih memudahkan hidup anda lagi adalah semuanya akan dibantu oleh distributor anda. Segala pertanyaan, khidmat nasihat, coaching dan talian hayat boleh dibuat di mana2.. Anda tak perlu menghadiri sebarang kelas pun. Semuanya melalui alam maya.. Segalanya dihujung jari anda.. Sambil golek2 kat rumah pun anda boleh dapat ilmu dan tips berguna.

Banyak lagi faedah2 menjadi ahli.. Kalau saya nak citer kat sini, muntah pulak anda semua nak baca..

So, sesapa yang nak jadi ahli, nak tambah duit poket, nak dapat bonus tengah bulan, bonus kereta, melancong secara percuma jangan la malu2 dapat kan info lanjut dari saya, k.


$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

ID: 911023

Untuk maklumat lanjut sila:
email: irenekass.fifi@gmail.com
pm/sms/w.app/telegram: 0126509036

Friday, June 20, 2014

CAROTOMAX - Serlahkan kecantikan mata anda


CarotoMax Terdiri daripada Enam Karotenoid Terbaik



Ia merupakan campuran luarbiasa yang menggabungkan alfa-karotena, astaxanthin, beta-karotena, lutein, likopena dan zeaxanthin yang memberikan faedah karotenoid yang lengkap.  Bahkan, anda tidak akan dapat ketulenan dan keberkesanan karotenoid daripada makanan itu sahaja.
Ia juga menawarkan karotenoid semulajadi yang berasal daripada buah-buahan pokok kelapa sawit dan alga dunaliellasalina untuk:

• Memelihara kesihatan yang baik.

• Membantu mengekalkan tumbesaran, penglihatan dan pertumbuhan tisu.

• Membantu dalam memelihara kesihatan kulit dan selaput lendir.



Pengambilan Carotomax Shaklee secara rutin, mampu mengekalkan kesihatan anda. 
Antaranya manfaat utamanya ialah:
  • Lebih selamat dari Vitamin A

  • Carotomax mampu meningkatkan tahap penglihatan - baik untuk mereka yang menghadapi masalah rabun, silau, masalah mata yang kering, mata yang lesu, katarak, floaters dan banyak lagi.

  • melegakan penyakit kulit - pengambilan carotomax yang konsisten dapat melegakan masalah kulit sepertipsoriasisscabies, jerawat batu, senile plaque, ulser kulit.

  • carotomax mampu melindungi lapisan luar kornea, usus, paru-paru, pundi kencing

  • mampu melawan kanser dan oksidasi - pengambilan yang kerap dapat meningkatkan sistem imun, melambatkan penuaan dan menhalang pembentukkan sel-sel kanser.

  • menghalang infeksi - membunuh kuman yang membolehkan membawa kepada masalah respiratori seperti asthma, hepititis, flu

  • Carotomax atau Vitamin A ini mampu menguatkan tulang, menguatkan akar rambut, dan macam macam lagi.





CARATOMAX JUGA BAIK UNTUK KULIT??



Carotomax bukan sekadar untuk mata. Carotomax jugak baik untuk kesihatan kulit. Sebab itu, ramai yang memakan Carotomax ni dapat kulit muka pinkish. Seolah-olah guna blusher. Ini fakta ye! Sebab sumber Carotomax itu sendiri adalah dari sayur sayuran dan buah buahan yang tinggi dengan sifat antioksidan. Bukan kah, untuk kulit yang cantik, kita perlu makan makanan yang tinggi dengan anti oksidan.




**********************************************************************************************************************************

Harga Runcit (30 capsule)

RM74.00

**********************************************************************************************************************************

Untuk pembelian terus, anda boleh klik di sini:




Beli sendiri, bayar sendiri..

Selamat.. Mudah.. Jimat masa..

Segalanya di hujung jari anda.


************************************************************************************************************

ID: 911023

Untuk pembelian/maklumat lanjut sila:
email: irenekass.fifi@gmail.com
pm/sms/w.app/telegram: 0126509036