Monday, October 20, 2014

Fresh Laundry Concentrate (Powder) Shaklee


As salam..

Hari ini saya nak memperkenalkan salah satu dari rangkaian produk Healthy Home Shaklee iaitu Fresh Laundry Concentrate yang didatangkan dalam bentuk serbuk (powder).

Fresh Laundry Concentrate ini sangat2 mesra alam dan sangat2 selamat digunakan. Tidak mengandungi bahan2 yang bahaya pada manusia mahupun alam sekitar. Ianya sangat2 sesuai kepada mereka yang mengalami alahan kepada sabun.

Anda dapat bayangkan keseronokan apabila hasil cucian bersih dan berbau harum? Rasai kepuasan yang lebih mendalam dengan pencuci fabrik Fresh Laundry. Rumusan enzim semula jadi ini bukan sahaja membersihkan pakaian dengan lebih baik, malah ia juga sama sekali tidak memudaratkan bumi. Ini bermakna, anda boleh menghidu keharuman pakaian yang dicuci sambil terus menghirup udara yang segar dan nyaman.Kebanyakan serbuk pencuci pakaian mengandungi bahan perengsa yang boleh disedut atau diserap melalui kulit - punca lazim berlakunya tindak balas alahan. Triethanolaminedodecylbenzenesulfonate merupakan salah satu bahan perengsa tersebut, dan ia disenaraikan sebagai bahan berbahaya oleh EPA dan DOT.

Sentuhan dengan bahan ini boleh merengsakan dan membakar kulit dan mata. Jika terhidu, ia akan merengsakan hidung, tekak dan paru-paru hingga menyebabkan batuk, asma dan/atau sesak nafas. Kulit yang kerap bersentuhan dengannya akan menjadi kering dan gatal serta mengalami masalah alergi kronik dan ruam.

Fresh Laundry Concentrate Tidak Mengandungi Bahan-Bahan Ini Mahupun Bahan Berbahaya Yang Lain.

Keunikan Shaklee:-

Selamat
~ Hipoalergenik
~ Tanpa klorin
~ Selamat untuk digunakan pada semua fabrik yang boleh dibasuh
~ Tiada bahan kimia berbahaya
~ Berkesan

Berkepekatan tinggi
> Hanya1 auns (11.375 liter) sudah mencukupi untuk cucian muatan sederhana
> Sesuai untuk semua suhu, termasuk air sejuk
> Mengekalkan warna pakaian yang putih dan menjadikan pakaian berwarna lebih berseri.

Mesra Alam
~ Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan
~ Surfaktan mudah biorosot
~ Tanpa fosfat, borat, bahan perengsa
~ Bungkusan yang boleh dikitar semula
~ Tanpa bahan pewarna
~ Selamat untuk sistem septik dan pembetungan


Jadi, bertukarlah kepada Fresh Laundry Concentrate Shaklee sekarang. Harga jimat, penggunaan jimat, selamat dan berkesan. Gunakan tanpa was-was.

******************************************************************


~JOM PILIH CARA HIDUP SIHAT~

ID: 911023

Saya adalah wakil Shaklee untuk penghantaran seluruh Malaysia. Untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut sila email saya di irenekass.fifi@gmail.com atau sms/w.app/wechat/telegram saya di 012-6509036.