Thursday, June 26, 2014

Vitamin E Shaklee Mengandungi Ekstrak Biji Anggur


Sapa yang pernah tengok botol Vitamin E Shaklee yang lama? Yang baru? Perasan tak apa perbezaan antara kedua2 botol tu?


Ye betul. Botol yang baru ada ditulis "Grape Seed Extract". Bermakna formula baru Vitamin E dilengkapi dengan ekstrak biji anggur. Sebab itu jugaklah warna Vitamin E tu lebih gelap dari yang asal.

So kenapa Shaklee pilih untuk tambah ekstrak biji anggur dalam formula yang Vitamin E yang diperbaiki ni ye?

Ekstrak biji anggur mengandungi kandungan polifenol yang tinggi. Polifenol yang terdapat di dalam biji anggur adalah PROCYANADIN. Procyanadin merupakan sejenis antioksidan yang sangat bagus.

Daripada beberapa kajian saintifik, didapati kandungan antioksidan dalam biji anggurmelebihi 50 kali Vitamin E dan 20 kali Vitamin C.
Procyanadin ni jugak membantu dalam mengikat kolagen pada sel. Ikatan ni bertindak menegangkan kulit dan meningkatkan elastisiti kulit. Secara tak langsung menjadi salah satu agenanti-penuaan. So no wonderlah sesiapa yang mengamalkan Vitamin E secara konsisten awet muda belaka.

Selain itu, sifat semulajadi Procyanadin yang bertindak sebagai pelindung sinar matahari membantu melindung kulit muka atau badan yang terdedah daripada risiko UV

Pengambilan Vitamin E bersama2 Vitamin C berupaya melindungi kulit daripada sunburn. Kalau jenis yang muka cepat gelap tu memang sangat disarankan amalkan kedua2 vitamin ni.Nak order sendiri?? Klik di sini:

Order Vita-E

Mudah dan jimat masa kan..

Segalanya di hujung jari anda.
*********************************************************************************
ID: 911023

Untuk pembelian/maklumat lanjut sila:
email: irenekass.fifi@gmail.com
pm/sms/w.app/telegram: 0126509036