Wednesday, June 25, 2014

GLA COMPLEX - Teman Baik Wanita

ANDA MENGALAMI MASALAH BERIKUT???GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. 
Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan

~ semasa datang haid;
~ sakit kepala;
~ mengatur kitaran haid; dan
~ melegakan tanda-tanda putusnya haid.GLA COMPLEX SHAKLEE boleh diambil oleh lelaki dan wanitaIa sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis. Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi Vitamin E yang asli.

GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik. Mari lihat testimoni dibawah:

Perbezaan Evening Primrose Oil (EPO) dengan Borage Oil?

# Borage oil mengandungi GLA yang lebih tinggi dari EPO iaitu sebanyak 25% berbanding 10% GLA dalam EPO.

# Kelikatan GLA yang lebih tinggi terbukti lebih baik untuk membantu dalam beberapa masalah kesihatan seperti PMS, arthritis, malah ekzema.

# GLA Complex Shaklee mengandungi Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6. Daun borage juga dikatakan galactogogue yang bagus (dalam GLA Complex Shaklee bukan daun, tapi biji bunga borage).

# Borage oil juga digunakan pada akhir kehamilan untuk mematangkan serviks.

Harga: RM91.25
(60 capsules)


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.  Tidak digalakkan bagi perempuan mengandung.Anda boleh membuat belian terus di sini:-


Order GLA


Mudah dan jimat masa. Segalanya dihujung jari anda..=================================================================================
ID: 911023

Untuk pembelian/maklumat lanjut sila:
email: irenekass.fifi@gmail.com
pm/sms/w.app/telegram: 0126509036