Tuesday, December 2, 2014

PROMOSI BERGANDA SHAKLEE UNTUK BULAN DISEMBER 2014

Hai semua..

Assalamualaikum.


Dah pun masuk bulan yang terakhir kan.. Disember 2014.


Apa pulak ye promosi untuk akhir tahun ni ye..? Jeng, jejengggg..




DOUBLE BONANZA DARI SHAKLEE

Promosi Disember 2014

SUSTAINED RELEASE VITA-C
&
VITA-E COMPLEX



DAN/ATAU..




Anda boleh memilih cara-cara di bawah untuk penjimatan:-

1. BELI 6 PERCUMA 1 - Sustained Release Vita-C
    Bernilai RM555.00 (JIMAT RM92.50)

2. BELI 6 PERCUMA 1 - Vita-E Complex
    Bernilai RM894.00 (JIMAT RM149.00)

3. BELI 2 DAPAT DISKAUN 5% - Sustained Release Vita-C
    Bernilai RM175.75 (JIMAT RM9.25)

4. BELI 2 DAPAT DISKAUN 5% - Vita-E Complex
    Bernilai RM283.10 (JIMAT RM14.90)

Best kan..

Macam YEAR END SALE 1 MALAYSIA tu.. sangat-sangat menjimatkan.

Dapatkan segera untuk diri sendiri atau hadiahkan pada orang-orang yang anda sayang.

Kepada yang dah tahu akan faedah dan khasiat Sustained Release Vita-C dan Vita-E Complex Shaklee ni, jangan lepaskan peluang double bonanza ni tau. Jimat dan berbaloi-baloi. Jimat wang dan jimat penggunaan.

Kepada anda-anda yang belum tahu akan khasiat-khasiat dan faedah-faedah Vita-C dan Vita- E Shaklee ni, nanti saya akan terangkan di entry saya yang akan datang, okey.. tungguuuu..

Oh ye.. kepada sesiapa yang inginkan harga penjimatan ini, tapi nak beli loose, hubungi saya segera tau. Saya akan bantu anda sedaya mungkin..


JOM JIMAT.. JOM SIHAT bersama Shaklee!!



#shaklee_effect
#drugs_free


*********************************************************************************


~JOM PILIH CARA HIDUP SIHAT~

ID: 911023

Saya adalah wakil Shaklee untuk penghantaran seluruh Malaysia. Untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut sila email saya di irenekass.fifi@gmail.com atau sms/w.app/wechat/telegram saya di 012-6509036.

2 comments:

  1. memang kena rebut kesempatan sementara ada promosi nie..jom pakat beli shaklee..vitamin shaklee bagus untuk kesihatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup betul tu.. rebut segala kebaikan..

      Delete