Friday, June 20, 2014

CAROTOMAX - Serlahkan kecantikan mata anda


CarotoMax Terdiri daripada Enam Karotenoid TerbaikIa merupakan campuran luarbiasa yang menggabungkan alfa-karotena, astaxanthin, beta-karotena, lutein, likopena dan zeaxanthin yang memberikan faedah karotenoid yang lengkap.  Bahkan, anda tidak akan dapat ketulenan dan keberkesanan karotenoid daripada makanan itu sahaja.
Ia juga menawarkan karotenoid semulajadi yang berasal daripada buah-buahan pokok kelapa sawit dan alga dunaliellasalina untuk:

• Memelihara kesihatan yang baik.

• Membantu mengekalkan tumbesaran, penglihatan dan pertumbuhan tisu.

• Membantu dalam memelihara kesihatan kulit dan selaput lendir.Pengambilan Carotomax Shaklee secara rutin, mampu mengekalkan kesihatan anda. 
Antaranya manfaat utamanya ialah:
  • Lebih selamat dari Vitamin A

  • Carotomax mampu meningkatkan tahap penglihatan - baik untuk mereka yang menghadapi masalah rabun, silau, masalah mata yang kering, mata yang lesu, katarak, floaters dan banyak lagi.

  • melegakan penyakit kulit - pengambilan carotomax yang konsisten dapat melegakan masalah kulit sepertipsoriasisscabies, jerawat batu, senile plaque, ulser kulit.

  • carotomax mampu melindungi lapisan luar kornea, usus, paru-paru, pundi kencing

  • mampu melawan kanser dan oksidasi - pengambilan yang kerap dapat meningkatkan sistem imun, melambatkan penuaan dan menhalang pembentukkan sel-sel kanser.

  • menghalang infeksi - membunuh kuman yang membolehkan membawa kepada masalah respiratori seperti asthma, hepititis, flu

  • Carotomax atau Vitamin A ini mampu menguatkan tulang, menguatkan akar rambut, dan macam macam lagi.

CARATOMAX JUGA BAIK UNTUK KULIT??Carotomax bukan sekadar untuk mata. Carotomax jugak baik untuk kesihatan kulit. Sebab itu, ramai yang memakan Carotomax ni dapat kulit muka pinkish. Seolah-olah guna blusher. Ini fakta ye! Sebab sumber Carotomax itu sendiri adalah dari sayur sayuran dan buah buahan yang tinggi dengan sifat antioksidan. Bukan kah, untuk kulit yang cantik, kita perlu makan makanan yang tinggi dengan anti oksidan.
**********************************************************************************************************************************

Harga Runcit (30 capsule)

RM74.00

**********************************************************************************************************************************

Untuk pembelian terus, anda boleh klik di sini:
Beli sendiri, bayar sendiri..

Selamat.. Mudah.. Jimat masa..

Segalanya di hujung jari anda.


************************************************************************************************************

ID: 911023

Untuk pembelian/maklumat lanjut sila:
email: irenekass.fifi@gmail.com
pm/sms/w.app/telegram: 0126509036